Milla

 

Hienoa, että löysit sivuilleni!  Tervetuloa!

 

Olet ehkä haaveillut omasta personal trainerista, haluat lisää ideoita treenaamiseen tai haluat tehdä kokonaisen elämäntapamuutoksen, ja tarvitset siihen apua. Tästä se lähtee!

 

Kahden lapsen äiti ja tuore aviovaimo. Nämä ovat minun elämäni tärkeimmät roolit. Asun perheeni kanssa Posion luonnonkauniissa kunnassa. Peruskoulutukseltani olen yo-merkonomi, sekä taloushallinnon at. 

 

Harrastan liikuntaa monipuolisesti pyöräilystä, juoksuun ja salitreenaamiseen, kehonpainoharjoittelusta kahvakuulaharjoitteluun ja toiminnallisiin treeneihin. Uusiin lajeihin tutustuminen on uusin tavoitteeni: tankotanssiakin olen kokeillut! Liikuntafilosofiani on, että liikunnan tulee olla mukavaa. Minua ei nähdä treenaamassa otsa kurtussa, pahantuulisena. En myöskään halua alkaa suorittamaan liikkumista, vaan oma liikkumiseni perustuu hyvään oloon, jonka tiedän treenin jälkeen saavani.

Luen silloin, kun minulla on aikaa ja pidän myös brittiläisistä salapoliisisarjoista, etenkin neiti Marple on huippu!

 

”The secret of getting started is getting ahead”

Agatha Christie

 

Olen iloinen, valoisa sekä aina hymyilevä. Olen myös aika vahvatahtoinen ja kun päätän oppia jonkun asian, niin sen myös teen. Vaadin itseltäni paljon, mutta osaan myös ottaa rennosti! Arki ei saa olla suorittamista, vaan siitä pitäisi muistaa myös nauttia. Viimeisen vuoden aikana, olen opetellut tätä urakalla, eikä pyykkipinot enää ahdista kuten joskus ennen. Elämä on tuonut eteeni muutamia vaikeita vaiheita, joista olen selvinnyt positiivisuudella ja päättäväisyydellä sekä läheisimpieni tuella. Minun kanssani on helppo jutella sekä iloista että suruista -lupaan sen.

 

Nuorempana kuljin yleisurheiluleireillä ja kesäisin pelailin poikien kanssa jalkapalloa. Liikkuminen kuului lapsuuteni, eikä kukaan pakottanut siihen ja vaikka en ollut mikään urheilijalupaus, liikkuminen oli mukavaa. Ensimmäinen aikuisiän kipinä liikuntaan syttyi kymmenisen vuotta takaperin, kun olin muuttamassa opiskelemaan Rovaniemelle. Painoa oli kertynyt ammattilukioaikana ja välivuotena tarpeettoman paljon ja olin päättänyt laihduttaa. Hankin salijäsenyyden ja kuljin pyörällä kouluun ja olin ihan tyytyväinen tuloksiin. Kilot eivät palanneet, vaikka elämäntyylikään ei kuitenkaan opiskeluaikana ollut sieltä terveellisimmästä päästä.

 

Äidiksi tultuani halusin alkaa taas liikkua ja karistaa vauvakilot, mutta salille en päässyt säännöllisesti pitkän välimatkan vuoksi, joten aloin treenaamaan kotona. Osallistuin nettivalmennukseen mutta keholleni pitkä dieetti kuitenkaan ei sopinut ja minun piti alkaa etsiä erilaisia vinkkejä terveellisempään ravitsemukseen. Pari vuotta harjoittelin itsekseni ja aloin harrastaa jääkiekkoa kerran viikossa. Päätin ottaa itselleni personal trainerin avuksi ja kolmen kuukauden valmennuksen jälkeen tuloksia syntyi ja minä olin myyty. Muutaman kuukauden ajan kypsyttelin ajatusta personal trainer- koulutukseen lähtemisestä ja lopulta ilmoittauduinkin Trainer4You:n koulutuksiin.

 

Perheenäitinä tiedän, että arki on välillä kiireistä. Aika ja jaksaminen ovat kortilla, kun yritetään yhdistää työ, harrastukset ja perhe. Olen kuitenkin huomannut, että pienikin liikunnan lisääminen, riittävä ja monipuolinen ravinto lisäävät jaksamista ja parantavat suorituskykyä muissa harrastuksissa. Treenien jälkeen kotiin palaa hieman väsynyt, mutta erittäin tyytyväinen ja hyväntuulinen äiti.

 

Kanssani pääset treenaamaan tavoitteesi mukaisesti, hyvällä fiiliksellä ja hymyssäsuin. Sinä olet se, joka kantaa vastuun treenien tekemisestä ja ruokavalion noudattamisesta. Tsemppaan Sinua jatkamaan, vaikka joskus ei huvittaisikaan. Teen hyvinvointisi eteen pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä, jotta pääset tavoitteeseesi terveys edellä. Minulta saat kaiken avun ja tuen, jonka tarvitset matkallasi kohti tavoitteitasi. Tulet varmasti oppimaan itsestäsi uusia, positiivisia puolia. Sinä pystyt, osaat ja voit!

 

Minulta saamasi tiedot ja taidot jäävät käyttöösi, vaikka yhteistyömme päättyisikin. Personal training ei missään nimessä ole kertakäyttöistä!

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

-Milla-