Milla

 

 

 

Hei ja Tervetuloa Sivuilleni!

 

 

Mitä kuuluu? Kuinka voit? Tuntuuko siltä, että muutoksia pitäisi tehdä, jotta tulisit parempaan kuntoon? Tuntuuko, että ruokavaliossa olisi parantamisen varaa? Tuntuuko, ettet pysty ja jaksa vastata arjen vaatimuksiin ja olet valmis heittämään entiset uskomukset, tavat ja toimimattomat poppaskonstit romukoppaan? Tai tiedätkö jonkun, jota voisin mahdollisesti auttaa? No hei, Sinä olet oikeassa paikassa.

 

Olen Milla Saarela. Olen kahden energiapakkauksen äiti ja herra Saarelan vaimo. Nämä ovat minun elämäni roolit, koska perheeni on minulle maailmassa tärkeintä. Työni valmentajana on myös minulle tärkeää, koska rakastan sitä, mitä työni antaa minulle joka päivä. Yritykseni MillaFIT on toiminut vuodesta 2016, kun päätin tehdä urani suurimman muutoksen, ja hypätä aiemmin vieroksumani yrittäjyyden haasteisiin. Päivääkään en ole katunut ja alan yhä paremmin ymmärtää, mitä yrittäjyys minulle merkitsee.

 

Harrastan liikuntaa monipuolisesti pyöräilystä, juoksuun ja salitreenaamiseen, kehonpainoharjoittelusta kahvakuulaharjoitteluun ja toiminnallisiin treeneihin. Uusiin lajeihin tutustuminen on uusin tavoitteeni: tankotanssiakin olen kokeillut!

 

Liikuntafilosofiani on, että liikunnan tulee olla mukavaa. Minua ei nähdä treenaamassa otsa kurtussa, pahantuulisena. En myöskään halua alkaa suorittamaan liikkumista, vaan oma liikkumiseni perustuu hyvään oloon, jonka tiedän treenin jälkeen saavani.

Luen tai kuuntelen äänikirjoja. Haluan oppia kokoajan uutta! Kouluttaudun aika tiiviisti kokoajan. Aloitin 2018 vuoden alusta mm. kalevalaisen jäsenkorjauksen opinnot sekä yrityssparraajaopinnot verkon välityksellä.

 

Haaveilen ja myös uskon unelmiini! Uskon, että jokaisella pitää olla unelmia, niin pieniä että suuria, jotta elämä olisi täydempää. Ei ole väliä, vaikka kaikki eivät toteutuisikaan, koska aina tulee uusia.

 

Olen iloinen, valoisa sekä aina hymyilevä. Olen myös aika vahvatahtoinen ja kun päätän oppia jonkun asian, niin sen myös teen. Vaadin itseltäni paljon, mutta osaan myös ottaa rennosti! Arki ei saa olla suorittamista, vaan siitä pitäisi muistaa myös nauttia. Joskus arki vain vie voiton, ja ajatukset täytyy ohjelmoida uudelleen.

 

Elämä on tuonut eteeni muutamia vaikeita vaiheita, joista olen selvinnyt positiivisuudella ja päättäväisyydellä sekä läheisimpieni tuella. Minun kanssani on helppo jutella sekä iloista että suruista -lupaan sen. Kun tulet valmennukseeni, vastassa on toinen ihminen, eikä mikään kone, joka arvostelee nykyiset elintapasi. Siksihän tulet valmennukseeni, että lähdemme niitä yhdessä muuttamaan. En halua saada aikaan täydellisyyttä, haluan saada aikaan elämisen makuista elämää, aktiivisempia ihmisiä sekä ihmisiä, jotka oppivat tuntemaan itsensä ja pitävät siitä ihmisestä, kuka ovat. Muistathan kuitenkin, että ilman tekoja, emme saavuta tavoitteitakaan. Sinä olet se, joka tekee ja minun roolini on ohjata, tsempata ja miettiä askeleet.

 

Nuorempana kuljin yleisurheiluleireillä ja kesäisin pelailin poikien kanssa jalkapalloa. Liikkuminen kuului lapsuuteni, eikä kukaan pakottanut siihen ja vaikka en ollut mikään urheilijalupaus, liikkuminen oli mukavaa. Ensimmäinen aikuisiän kipinä liikuntaan syttyi kymmenisen vuotta takaperin, kun olin muuttamassa opiskelemaan Rovaniemelle. Painoa oli kertynyt ammattilukioaikana ja välivuotena tarpeettoman paljon ja olin päättänyt laihduttaa. Hankin salijäsenyyden ja kuljin pyörällä kouluun ja olin ihan tyytyväinen tuloksiin. Kilot eivät palanneet, vaikka elämäntyylikään ei kuitenkaan opiskeluaikana ollut sieltä terveellisimmästä päästä.

 

Äidiksi tultuani halusin alkaa taas liikkua ja karistaa vauvakilot, mutta salille en päässyt säännöllisesti pitkän välimatkan vuoksi, joten aloin treenaamaan kotona. Osallistuin nettivalmennukseen mutta keholleni pitkä dieetti kuitenkaan ei sopinut ja minun piti alkaa etsiä erilaisia vinkkejä terveellisempään ravitsemukseen. Pari vuotta harjoittelin itsekseni ja aloin harrastaa jääkiekkoa kerran viikossa. Päätin ottaa itselleni personal trainerin avuksi ja kolmen kuukauden valmennuksen jälkeen tuloksia syntyi ja minä olin myyty. Muutaman kuukauden ajan kypsyttelin ajatusta personal trainer- koulutukseen lähtemisestä ja lopulta ilmoittauduinkin Trainer4You:n koulutuksiin.

 

Perheenäitinä tiedän, että arki on välillä kiireistä. Aika ja jaksaminen ovat kortilla, kun yritetään yhdistää työ, harrastukset ja perhe. Olen kuitenkin huomannut, että pienikin liikunnan lisääminen, riittävä ja monipuolinen ravinto lisäävät jaksamista ja parantavat suorituskykyä muissa harrastuksissa. Treenien jälkeen kotiin palaa hieman väsynyt, mutta erittäin tyytyväinen ja hyväntuulinen äiti. Perheeni on minulle ykkönen, ja tiedän, että sinullekin on.

 

Kanssani pääset treenaamaan tavoitteesi mukaisesti, hyvällä fiiliksellä ja hymyssäsuin. Sinä olet se, joka kantaa vastuun treenien tekemisestä ja ruokavalion noudattamisesta. Tsemppaan Sinua jatkamaan, vaikka joskus ei huvittaisikaan. Teen hyvinvointisi eteen pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä, jotta pääset tavoitteeseesi terveys edellä. Minulta saat kaiken avun ja tuen, jonka tarvitset matkallasi kohti tavoitteitasi. Tulet varmasti oppimaan itsestäsi uusia, positiivisia puolia. Sinä pystyt, osaat ja voit!

 

Minulta saamasi tiedot ja taidot jäävät käyttöösi, vaikka yhteistyömme päättyisikin. Personal training ei missään nimessä ole kertakäyttöistä! Kuitenkin papereita ohjeita tärkeämpää on sisäistää valmennuksen aikana opit, jotka jäävät pysyvästi uusiksi tavoiksi elämässäsi. Jos näin käy, olen onnistunut.

 

Varaa maksuton tapaaminen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja tule tapaamaan minua joko livenä tai verkon välityksellä.

 

-Milla-